main-logo
Lesmateriaal

Lesmateriaal

Lesmateriaal en vakliteratuur voor nieuwkomers in het voortgezet onderwijs

Vooruit!

Vooruit! is de examenvoorbereiding voor het Staatsexamen NT2 programma I. Door veel training met origineel en authentiek oefenmateriaal worden de cursisten voorbereid op het examen.

Vooruit! is een boek om extra te oefenen met luisteren, lezen, schrijven en spreken voor niveau B1. Het is geschreven voor NT2-cursisten die het Staatsexamen NT2 programma I willen gaan doen. Voor een examen bereid je je voor op dezelfde manier als voor een sportwedstrijd: door trainen, trainen en nog meer trainen.

Door veel oefening met origineel en authentiek oefenmateriaal worden de kandidaten voorbereid op het examen. Na het doorwerken van Vooruit! komen ze op het echte examen niet meer voor verrassingen te staan.

Deze herziene editie van Vooruit! in 2024 bestaat uit zeven hoofdstukken en een intermezzo, met de thema’s Media, Wereldburger, Opleidingen, Stage en werk zoeken, Aan het werk, Veilig en gezond, en Vrije tijd en ontspanning. Het boek en de website sluiten nu nog beter aan bij de eisen en de aanpak van het staatsexamen. De cursist leert strategieën aan, krijgt handige examentips en maakt na elk hoofdstuk de balans op over de eigen vorderingen.

thumnail

Informatie

  • Auteur(s): Annet Berntsen, Merel Borgesius, Teun van Iperen
  • Uitgever:Boom uitgevers Amsterdam
  • Jaar van uitgave:2024
  • ISBN:9789024458349

Deel deze pagina