main-logo
Primair onderwijs
Professionalisering

Blijven leren - leuk!

Meer weten over NT2, traumasensitief lesgeven, asielketen of groepsvorming? Kijk hieronder in agenda, cursussen of bij 'nieuwkomers in beeld' voor het aanbod.

Professionalisering

Kijk in de agenda, het regio-aanbod of het cursusaanbod voor het versterken van je kennis. We hebben ook competentieprofielen, zodat het inzichtelijk wordt wat een teamlid in het nieuwkomersonderwijs moet weten. Daarnaast is er ‘Nieuwkomers in beeld’ ontwikkeld dat je kan begeleiden om gezamenlijk in gesprek te gaan over bijv. de intake, meertaligheid of andere onderwerpen.

Agenda

Vind een bijeenkomst op datum die bij jou past!

Er staan veel bijeenkomsten in onze agenda. Kijk, zoek en vind de bijeenkomst die jou past en waarvan de cursusdatum bekend is.

Agenda
Cursussen

Op zoek naar een cursus of studie?

Vind binnen het cursus- en studieaanbod een cursus/studie die bij jou past. Het overzicht is verdeeld in de categorieƫn incompany, Post-HBO en Master.

Cursussen
Netwerken

Bij welk LOWAN-netwerk voel jij je thuis?

We hebben Nederland opgedeeld in 7 netwerken. Iedere regio vormt een regionetwerk met een regiocoƶrdinator. Daarnaast zijn er twee specifieke netwerken. Een voor GLO-scholen en een voor Ambulant Begeleiders.

LOWAN-netwerken
Competentieprofiel

Wat zijn de vereisten in het nieuwkomersonderwijs?

Er is geen specifiek profiel nodig voor een teamlid in het nieuwkomersonderwijs, echter wordt er wel een beroep gedaan om aanvullende vaardigheden.

Competentieprofiel
Nieuwkomers in beeld

Samen leren

Samen in gesprek met het team rondom intake, meertaligheid en gedrag van leerlingen. Door het gesprek wordt een gezamenlijke visie sterker.

Nieuwkomers in beeld

Anderen bekeken ook

Nieuwkomers in Noord

Noord Holland / Utrecht

Deel deze pagina