main-logo
Primair onderwijs
Disclaimer

Aansprakelijkheid

Neem kennis van onderstaande voorwaarden.

Disclaimer

Informatie op deze website

LOWAN streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij via de website aanbiedt, zodat deze actueel, nauwkeurig en betrouwbaar is. Wanneer LOWAN informatie uit externe bronnen ontvangt, wordt deze zorgvuldig gecontroleerd. Desondanks kan er niet gegarandeerd worden dat de informatie op de website correct en volledig is en aanvaardt LOWAN geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Aan de op de website gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Je kunt er niet vanuit gaan dat de kinderen die op de foto’s staan gerelateerd zijn aan de gepubliceerde inhoud.

Functioneren van deze website

LOWAN garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van deze website of de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. LOWAN is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie en diensten.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. LOWAN aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Virussen

LOWAN garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.