main-logo
Scholendatabase
Regio

Gezinslocaties

In deze regio worden regelmatig bijeenkomsten en cursussen georganiseerd.

glo netwerk

Verslag GLO bijeenkomst okt. '20

Eind oktober was er een online bijeenkomst met 5 van de GLO-scholen. Er was eerst uitwisseling m.b.t. bewegingen van leerlingen en aantal leerlingen, tevens vind er op 2 lokaties een verbouwing plaats. Daarna werd er inhoudelijk gesproken over burgerschap, leerlijnen en de wens voor intervisie.

Het verslag
glo netwerk

Verslag GLO bijeenkomst nov. '19

Begin november ’19 was er een mooie opkomst van de directies van de GLO scholen. Het was weer een eerste bijeenkomst sinds een lange tijd. De afspraak is om elkaar 1-2x per jaar te zien. Er is nog niet gesproken over scholing of bijeenkomsten voor GLO-teamleden. Er is wel gesproken over de fluctuatie van leerlingen (qua doelgroep en aantal). Tevens is er gesproken over een onderzoek van Defence for Children en een onderzoek m.b.t. burgerschap.

Defence for Children
LOWAN netwerk

Gezinslocaties

Als LOWAN hebben we Nederland in regio’s verdeeld. Dit is de netwerkpagina van Gezinslocaties (GLO). Er zijn momenteel zes gezinslocaties in Nederland. Deze staan in Burgum, Ter Apel, Katwijk, Gilze Reijen, Emmen en Amersfoort. Bij al deze locaties staat een school. Er zijn 2 bijeenkomsten per jaar. Het doel van de bijeenkomsten is kennis versterken.

Zoek de scholen

Agenda

Handige links

GLO coördinator

Eva Visser
12 - 03 - 2020

GLO coördinator

Eva werkt als directeur van ‘AZS Papilio’ in Burgum. Zoek contact met Eva m.b.t GLO onderwijs.

Mail Eva

Deel deze pagina