main-logo
Lesmateriaal

Lesmateriaal

Lesmateriaal en vakliteratuur voor nieuwkomers in het voortgezet onderwijs

Luister en spreek

Wil je je leerlingen laten oefenen met luisteren en spreken maar heb je geen tijd om ze allemaal directe feedback te geven? Laat ze dan zelfstandig aan de slag gaan met Luister en spreek! Luister en spreek biedt een groot aantal alledaagse dialogen waarmee uitgebreid geoefend wordt: luisteren, lezen, vertalen, nazeggen en dan oefenen. De computer laat je zien of hij je goed heeft verstaan. Alle oefeningen kunnen worden gebruikt als individuele spreekoefeningen en als oefeningen in de les.

Luister en spreek is beschikbaar in 7 talen: Nederlands, Engels, Duits, Pools, Arabisch, Chinees, Turks en binnenkort ook Oekraïens.

Luister en spreek bestaat uit 54 lessen, elk bestaand uit een introtekst, de oefentekst en 5 oefeningen; ook staan in elke les grammaticablokken waarin een grammatica-onderdeel wordt uitgelegd dat in de oefeningen wordt getoetst. In de lessen wordt de beginnende cursist 1400 hoogfrequente woorden aangeleerd.

Aanvullend vind je in NT2 School een docentenhandleiding, een cursistenhandleiding, extra grammatica-oefeningen (zowel een printbare versie als een versie die je digitaal kunt invullen) en de antwoorden bij die oefeningen.

Niveau 0-A2

Bekijk de demo.

thumnail

Informatie

  • Auteur(s): Piet Meijer, Bondi Sciarone
  • Uitgever:Boom Uitgevers
  • Jaar van uitgave:2022
  • ISBN:3009010005330

Deel deze pagina