main-logo
Home
Video's

Geproduceerd door LOWAN-vo

LOWAN-vo produceert regelmatig inhoudelijke video's die zij deelt op haar YouTube-account.

Series video's over nieuwkomers in ISK's

LOWAN-vo produceert regelmatig inhoudelijke video’s die zij deelt op haar YouTube-account.  Hieronder vind je enkele van onze meest gewaardeerde videoreeksen.

Abonneer je op ons kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video-updates en deel de inhoud met anderen die geïnteresseerd zijn in onderwijs voor nieuwkomers.

Videoreeks

De ISK en het Nederlandse onderwijssysteem

In vele talen beschikbaar

Vier nieuwe video’s die een beeld geven van de ISK in relatie tot het Nederlandse onderwijssysteem.
Deze video’s zijn bedoeld om in en buiten de ISK mee te werken. Uitermate geschikt voor leerlingen en ouders die het Nederlands niet goed beheersen en meer willen weten van de ISK en het Nederlandse onderwijssysteem.

Bekijk de video’s
Videoreeks

De start van een nieuw begin

Serie ouders en kind

In de serie ‘De start van een nieuw begin’ reflecteren ouders en hun kinderen op de eerste jaren van hun periode op de ISK. Welke uitdagingen kwamen zij tegen en welke rol konden zij als ouder spelen voor hun kinderen? Elke aflevering kent zowel een versie met een Nederlandse ondertiteling als een met een Engelse ondertiteling.

Bekijk de video’s
Videoreeks

Na de ISK

Gesprekken over loopbaan

In de serie ‘Na de ISK’ vertellen jongeren over hun loopbaan na de ISK: welk pad hebben zij bewandeld en welke uitdagingen kwamen ze daarbij tegen? De video’s kunnen worden ingezet voor loopbaanoriëntatie (LOB) op de ISK en geven gezamenlijk een realistisch beeld van de verschillende mogelijkheden na de ISK.

Bekijk de video’s

Video-opnames en presentaties van workshops op de landelijke studiedag van LOWAN-vo vind je in de database met presentaties.

Deel deze pagina