main-logo
Home

Author item: Fura Grol

Wel heel erg druk op de ISK

Na de herfstvakantie 50 nieuwe aanmeldingen en er komen er nog meer aan, wat een uitdaging. Maar we blijven bezig met activiteiten die we belangrijk vinden voor de leerlingen.

lees meer

Inspiratie voor onderwijs aan Oekraïense leerlingen

Extra groepen staan in de steigers, voor een deel volgen de Oekraïense leerlingen nu regulier ISK-programma. Laat je inspireren door deze blog en meld je aan voor online bijeenkomst.

lees meer

Onderwijs aan Oekraïense leerlingen, wat een organisatie

Deze week zijn we op de ISK Deventer met 2 volle groepen in aparte klassen gestart met Oekraïense leerlingen. Wat een organisatie, op alle fronten leren we veel bij.

lees meer

Organiseren van onderwijs aan (veel) Oekraïense leerlingen

De ISK Deventer is begonnen met het onderwijs aan Oekraïense leerlingen. Het voelt als een bijzondere tijd. Het is zo belangrijk dat deze jongeren in deze situatie snel naar school kunnen gaan. We krijgen veel hulp aangeboden en samen lukt het!

lees meer

ISK leerlingen midden in de maatschappij

Als ISK staan we gelukkig midden in de Deventer-maatschappij. We werken veel samen met leerlingen uit het regulier onderwijs en we doen mee aan tal van projecten met andere organisaties.

lees meer

Hier worden we blij van

Met veel uitdagingen lukt het om alle ISK leerlingen volledig naar school te laten gaan. Samenwerking met andere partijen levert voor allen heel veel op.

lees meer

Wat een denkwerk

In deze tijd is het heel veel denkwerk om een zo effectief mogelijke vorm van onderwijs te bedenken voor elke groep leerlingen. En het is ook een uitdaging om alle nieuwe aanmeldingen weer naar school te laten gaan.

lees meer

Leerlingen op school en online les

Veel te maken met corona op school en thuis. De lockdown komt in het verlengde hiervan. We maken een mix van online en op school. Voor de docenten valt er ook nog te leren!

lees meer

Weer naar school maar ook online gaat door

We hebben weer de lessen op school maar steeds zijn er leerlingen die online lessen moeten volgen, dus laptops thuis zijn nog steeds nodig. Maar op school kunnen we ook niet zonder. Corona komt steeds dichterbij.

lees meer

Thuisleren en op school

We hebben deels lessen op school en deels online lessen, dus laptops thuis zijn nog steeds nodig. Maar op school kunnen we ook niet zonder. En steeds weer passen we roosters aan.

lees meer
  • 1
  • 2

Deel deze pagina