main-logo
Lesmateriaal

Lesmateriaal

Lesmateriaal en vakliteratuur voor nieuwkomers in het voortgezet onderwijs

Numo, online leermiddel voor rekenen en talen

Numo maakt ruimte voor onderwijs
Kom je in de klas niet toe aan de leuke kanten van het onderwijs? Wil je meer tijd overhouden voor het echte werk? Wil je de leerlingen niet afrekenen, maar vooruithelpen? Laat je docentenhart weer sneller kloppen. Numo maakt ruimte voor het echte werk. Ruimte voor onderwijs!

Numo is specialist in het aanleren en in de praktijk brengen van basisvaardigheden taal en rekenen. Van niveau ‘op weg naar 1F’ tot en met 4F. Numo vindt uit wat de leerling beheerst en voor welke onderwerpen hij oefenmateriaal nodig heeft. Iedere leerling krijgt een persoonlijk programma, om zelfstandig aan te werken, met duidelijke uitleg, zinnige feedback en oefenmateriaal op maat.
* Goed leren lezen begint buiten de computer. Meters maken! Numo levert een bijdrage aan het inoefenen van de deelvaardigheden van lezen.
** Bevat op niveau A1: cijfers, letters, klok, spelling, luisteren, schrijven en lezen. Grammatica en woordkennis lopen door tot niveau B2.

Je hart gaat vast niet sneller kloppen van een nieuw online leermiddel. Maar vast wel van wat dat nieuwe leermiddel voor jou kan betekenen: ruimte voor onderwijs. Zeker als je weet wie de partners achter dit leermiddel zijn. Dat Numo is ontstaan vanuit ervaring, innovatiedrang en samenwerking.

Numo is powered by Muiswerk Educatief. We zijn dus geen new kid on the block, maar een pionier in online leren, die zich continu blijft ontwikkelen. Dit online leermiddel is gecreƫerd op basis van uitgebreid onderzoek onder docenten en leerlingen van vmbo, havo, vwo en gymnasium. Gerenommeerde taal- en rekenexperts ontwikkelden het lesmateriaal.

thumnail

Informatie