main-logo
Nieuws
Studiedag

Nieuws

Alle nieuwsitems voor voortgezet onderwijs

Studiedag LOWAN-vo verplaatst

Op maandag 14 september 2020 organiseert LOWAN-vo de jaarlijkse studiedag voor alle betrokkenen bij het nieuwkomersonderwijs VO (ISK’s).  Vanwege het Corona-virus is deze studiedag verplaatst van april naar september. Inschrijving is mogelijk tot 1 juli.

De studiedag vindt plaats in de Reehorst in Ede en kost € 100,-  excl. btw per persoon. We beginnen met een plenair programma, gevolgd door drie workshoprondes. De hele dag zal er een informatie- en materialenmarkt zijn met stands.

Was je al ingeschreven?  Dan blijft in principe je inschrijving staan. Als je vragen hebt over je inschrijving of je bent verhinderd op 14 september, mail dan naar Hariëtte Boerboom.

Iedereen die ingeschreven is, heeft een mail ontvangen over de verplaatsing. Heb je geen mail ontvangen? Dan ben je niet ingeschreven.

Inschrijving open tot 1 juli
Ben je nog niet ingeschreven, vul dan het inschrijfformulier in, dit kan tot 1 juli.
De volgorde van ontvangst was mede bepalend voor de plaatsing in workshops. De eerste 500 deelnemers zijn voor het plenaire gedeelte in de zaal geplaatst waar alles live te volgen is, inschrijvingen nu komen in een zaal met video-verbinding. Begin september krijgen de deelnemers een mail met informatie en toegangsbewijs.
We gaan er vanuit dat op 14 september de studiedag door kan gaan. Mocht dat niet zo zijn, volgt nadere communicatie. Facturen worden pas verstuurd als 100% zeker is dat de studiedag plaatsvindt.

Inschrijven

Workshopaanbod

  • NT2
  • Vaktaal en (praktijk-)vakken
  • LOB
  • Volgen en toetsen
  • In en met het regulier onderwijs
  • Zorg
  • Communicatie en professionalisering

Directiebijeenkomst

In de eerste ronde zal er ook een directiebijeenkomst zijn. Het programma daarvoor komt in september 2020, zodat we zo actueel mogelijk kunnen zijn met de agenda hiervoor. We denken nu o.a. aan:
Nieuwe wet Inburgering, ISK en doorstroom, Bekostiging nieuwkomers, LOWAN-projecten (route 1-leerlingen), Inspectie.
De deelnemers aan deze bijeenkomst ontvangen begin september de agenda en bijbehorende info.

Downloads

 Uitnodiging en programma studiedag LOWAN-vo
 Workshopaanbod studiedag LOWAN-vo

Deel deze pagina