main-logo
Nieuws

Nieuws

Alle nieuws uit het primair onderwijs

Programma LOWAN-PO studiedagen 2024 bekend!

Het programma van de LOWAN-PO studiedagen op 26-27 maart 2024 is bekend! Onderaan dit artikel staat de brochure met een beschrijving van alle sessies. De opzet en inhoud van beide studiedagen is identiek. 

We hebben dit jaar gekozen voor een nieuwe opzet. Iedere deelnemer maakt een keuze uit ruim 70 verschillende sessies. Deze sessies verschillen in type (zie legenda) en tijdsduur. Vanaf 12 maart kan je via de LOWAN-app je eigen programma samenstellen. Hierdoor heeft iedere deelnemer een unieke dag.

Ben je al aangemeld voor de studiedag?
Al vele teams en individuele deelnemers hebben zich aangemeld. Maar mocht je dit nog niet gedaan hebben dan is ons advies om dit snel te doen. Via de onderstaande link vind je meer informatie en het aanmeldformulier.

Aanmelden 26 maart

Aanmelden 27 maart

Lees de brochure
We zijn erg trots op het mooie palet van sessies die we op de studiedagen gaan aanbieden. We doen sprekers te kort als we er hier een aantal gaan opsommen. Ons advies is om de brochure goed te lezen en alvast een lijstje te maken met de sessies waarin je geïnteresseerd bent. In de brochure staat ook een blokkenschema zodat je alvast kan plannen hoe de studiedag er voor jou uit kan zien.

Download de LOWAN-app en geef je voorkeuren vanaf 12 maart door
In maart ontvangt de contactpersoon die op het aanmeldformulier staat, de persoonlijke inlogcodes voor alle teamleden. Deze inlogcodes zijn nodig in de LOWAN-app. Vanaf 12 maart kan iedere individuele deelnemer, via de LOWAN-app, zelf de gewenste sessies kiezen. Tevens geef je hier ook je dieetwensen door.

Kosten studiedag
Je kan je individueel aanmelden of per team. Voor scholen zullen zoveel mogelijk alle deelnemers op een verzamelfactuur komen. De lunch, drankjes, versnaperingen en garderobe zijn inbegrepen. De kosten voor deze studiedag zijn 175 euro ex.btw per persoon.

Opzet programma
Vanaf 9 uur ben je welkom en is de informatiemarkt open. Om 9.45 uur starten we met een plenaire opening. Na de plenaire opening starten de keuzesessies. Deze sessies selecteert iedere deelnemer, vanaf 12 maart, zelf in de LOWAN-app. Er zijn diverse type sessies (doe-sessies, lezingen, workshop etc.) en tijdsduur is verschillend (van 15 tot 120 minuten). Om 15.30 uur sluiten we af met een plenaire slotsessie. In de brochure is deze informatie en meer te lezen.

De algemene dagindeling is als volgt:
09.00 Inloop met koffie/thee en start de informatiemarkt
09.45 Plenaire opening
10.45 Start keuzesessies
11.30-14.00 Lunchbuffet geopend
15.15 Einde keuzesessies
15.30 Plenaire slotsessie met Sinan Can
16.15 Borrel en nagesprek 

Download de brochure

Deel deze pagina