main-logo
Nieuws

Nieuws

Alle nieuws uit het primair onderwijs

Heb jij jouw programma al samengesteld in de LOWAN studiedagen app? 

Nog minder dan twee weken en dan is het zover: de LOWAN-PO studiedagen 2024! Op dinsdag 26 en woensdag 27 maart verwachten we bijna 1500 bezoekers per dag in het NBC in Nieuwegein. De opzet en inhoud van beide studiedagen is identiek en het thema van deze editie is Taal is overal 

Kies uit ruim 70 verschillende sessies
We hebben dit jaar gekozen voor een nieuwe opzet. Iedere deelnemer maakt een keuze uit ruim 70 verschillende sessies. Deze sessies verschillen in type (zie legenda) en tijdsduur. Wil je deze brochure nog eens bekijken? Zie hieronder.

Download de brochure


Stel jouw programma samen in de app

Vanaf nu kun je in jouw App store de speciale LOWAN-studiedagen app downloaden en in deze app direct jouw eigen programma samenstellen.   

De contactpersoon die op het aanmeldformulier staat, heeft inmiddels de persoonlijke link (voor alle teamleden) ontvangen. Door deze link te openen, kan ieder teamlid zijn/haar aanmelding definitief maken. Na het doorgeven van jouw gegevens ontvang je een persoonlijke inlogcode via de mail en kun je jouw programma samenstellen. Heb je geen inlogcode ontvangen? Mail ons dan zo snel mogelijk.  

Voorkeuren doorgeven
Behalve jouw keuzes voor de verschillende sessies, kun je in de app ook jouw dieetwensen aan ons doorgeven via de knop ‘stel je vraag’. Ook kun je via deze knop de organisatie benaderen als je ergens hulp bij nodig hebt.   

Opzet programma
Vanaf 9 uur ben je welkom en is de informatiemarkt open. Om 9.45 uur starten we met een plenaire opening. Na de plenaire opening starten de keuzesessies. Deze sessies selecteert iedere deelnemer zelf in de LOWAN-app. Er zijn diverse type sessies (doe-sessies, lezingen, workshop etc.) en de tijdsduur is verschillend (van 15 tot 120 minuten). Om 15.30 uur sluiten we af met een plenaire slotsessie. In de brochure is deze informatie en meer te lezen. 

De algemene dagindeling is als volgt:
09.00 Inloop met koffie/thee en start de informatiemarkt
09.45 Plenaire opening
10.45 Start keuzesessies
11.30-14.00 Lunchbuffet geopend
15.15 Einde keuzesessies
15.30 Plenaire slotsessie met Sinan Can
16.15 Borrel en nagesprek 

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar
Veel teams en individuele deelnemers hebben zich aangemeld. Maar mocht je dit nog niet gedaan hebben, dan is ons advies om dit snel te doen. De kosten voor deze studiedag zijn 175 euro ex. Btw per persoon. Via de onderstaande link vind je meer informatie en het aanmeldformulier. 

Aanmelden 26 maart

Aanmelden 27 maart

Bereikbaarheid Congrescentrum NBC
Reis je met het OV? Vanaf Utrecht Centraal station kun je tram 20 of 21 pakken, welke iedere 7 minuten vertrekken. Je stapt na 16 minuten bij halte Zuilenstein uit. Vanaf daar is het nog maar 1 minuut lopen. 

Kom je met de auto? Het NBC ligt nabij de A2, A12 en A27. Vanaf de snelweg ben je binnen 6 minuten bij het NBC. Op de parkeerterrein rondom onze locatie kun je gratis je auto parkeren op één van de 1.300 plekken. Er zijn op het parkeerterrein in totaal 25 oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto’s. Sta je iets verder van de ingang geparkeerd? Dan kun je in een tuktuk stappen die je naar de ingang brengt. 

We kijken ernaar uit om je te ontvangen in het NBC in Nieuwegein.  

Tot 26 of 27 maart! 

Deel deze pagina