Vragenlijst woordenschattoets

Donatie PoppenVilla by Liliane® - Inschrijving geopend

Basisscholen die onderwijs geven aan nieuwkomers komen in aanmerking voor de donatie van een PoppenVilla by Liliane®, ter waarde van € 1.977,00.

In 2017 worden er circa 40 - 50 PoppenVilla’s ter beschikking gesteld door een ideële stichting, de scholen worden geselecteerd aan de hand van de database van LOWAN. De donatie is onvoorwaardelijk, er worden geen tegenprestaties verwacht.

De PoppenVilla by Liliane® op wielen is een hoogwaardig woonhuis voor poppen en knuffels van 30 centimeter. Via een hellingbaan hebben ook auto’s en fietsen een entree. De villa is daarmee geschikt voor zowel jongens als meisjes.

De ideële stichting beoogt met de schenking van de PoppenVilla by Liliane® een bijdrage te leveren aan de speelse taalontwikkeling van kinderen-vluchtelingen.

Praktijkervaring laat zien dat het aanleren van de Nederlandse taal zoveel fijner en sneller gaat met de inzet van de PoppenVilla, alle onderdelen van een huis zijn er immers aanwezig.

Janneke Wormhout, directeur Bataviaschool in Amsterdam:“Tot nu toe leerden de kinderen Nederlandse begrippen aan de hand van afbeeldingen.
Door het gebruik van de PoppenVilla by Liliane® zal de woordenschat aanzienlijk beter beklijven, omdat kinderen het [thematisch] leren zo natuurlijk veel leuker vinden.”
Ella van Essen, directeur AZC De Wissel in Luttelgeest:"De PoppenVilla by Liliane® wordt dagelijks intensief gebruikt op de basisschool van ons asielzoekerscentrum. De PoppenVilla by Liliane® ondersteunt namelijk de twee hoofddoelen van ons werk: het bieden van veiligheid [spelen is voor kinderen veilig] en het aanleren van de Nederlandse taal [het speels benoemen van de verschillende ruimten en onderdelen in een huis]."

Inschrijving
Wanneer uw school in aanmerking wenst te komen voor de donatie van een PoppenVilla by Liliane® dan verzoeken wij u onderstaande gegevens in te vullen en op te sturen.

Wij nemen uw aanvraag z.s.m. in behandeling.

Indien het maximum te doneren aantal PoppenVilla’s in 2017 is bereikt, zullen de aanvragen in 2018 worden gehonoreerd.

Een vriendelijke groet,

DollsVilla Global BV.
Liliane Limpens, ontwerper | directeur DollsVilla Global BV
info@dollsvilla.com

De PoppenVilla by Liliane® is getest door TÜV Rheinland en voldoet aan de meest recente Europese en Amerikaanse eisen voor veiligheid:EN 71-1 | EN 71-2 | EN 71-3 | ASTM F 963-11 | Reach, zie het volledige TÜV-rapport.

Wanneer je gebruik maakt van onze dienstverlening ga je akkoord met de opslag en verwerking van je persoonsgegevens ten behoeve van de levering van deze dienst. Lees meer over de wijze waarop LOWAN met je gegevens omgaat in onze privacyverklaring.

Contactgegevens VO

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Reacties zijn gesloten.