Toetsen Bureau ICE voor ISK

Afgelopen jaar organiseerde Bureau ICE hun eerste ISK-Dag. De aanwezige docenten gaven aan dat er behoefte is aan meer versies van bepaalde ISK toetsen. Daar zijn de toetsconstructeurs van het JIJ! Leerlingvolgsysteem mee aan de slag gegaan. Je vindt reeds een tweede versie van de toets Nederlands lezen A1 (jongeren) in het JIJ! Leerlingvolgsysteem met de titel Nederlands (NT2) Lezen A1 – 2 (jongeren). Daarnaast komt er ook een tweede versie van de taalloze rekentoets. Deze toets is vanaf medio februari beschikbaar. Je kunt deze toets dan vinden onder de naam Taalloze rekentoets <1F – 1F – 2.
Bureau ICE overweegt opnieuw een ISK-Dag te organiseren, met daarbij specifieke aandacht voor het platform JIJ!. Wil je daar gebruik van maken? Mail Stephanie Drenth van Bureau ICE.

Hulp ISK-docenten gevraagd bij valideren toetsen Woordenschat

Een andere wens betreft toetsen Woordenschat speciaal voor ISK-leerlingen. Er zijn daarom drie nieuwe woordenschattoetsen ontwikkeld die beter aansluiten bij de woordenschat van deze leerlingen. Om deze toetsen psychometrisch goed te normeren, is jouw hulp nodig!
In de periode 4 t/m 15 maart (week 10/11) wil Bureau ICE deze woordenschattoetsen testen. Hiervoor hebben we ISK-scholen nodig die in deze periode via het JIJ! Leerlingvolgsysteem een van de drie (of meerdere) woordenschattoetsen willen afnemen bij hun leerlingen. Wil je helpen, meld je school aan voor deze pre-test. Alvast hartelijk bedankt voor je hulp!
 Mail en meld je school aan voor pre-test

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin