Studiedag LOWAN-vo 9 april 2018 en toegangsbewijs

Er zijn 900 inschrijvingen voor de jaarlijkse studiedag 2018 voor alle betrokkenen van het nieuwkomersonderwijs VO (ISK’s) in Ede. De inschrijvingstermijn is gesloten. Iedere deelnemer krijgt op dinsdag 3 april per mail het toegangsbewijs. Ontvang je geen mail, dan ben je niet ingeschreven en word je niet toegelaten!
We beginnen met een plenair gedeelte. Aansluitend zijn er 3 workshoprondes waarvoor een keuze gemaakt kon worden uit 40 workshops. Voor leidinggevenden is er geen apart overleg maar meerdere workshops zijn bijzonder interessant voor hen.
De kosten voor de studiedag zijn 100 euro p.p.
rekentool Lowan Uitnodiging en programma studiedag LOWAN-vo 2018 (pdf)
rekentool Lowan Workshopaanbod studiedag LOWAN-vo 2018 (pdf)

Online ingeschreven en toegangsbewijs

U hebt meteen een bevestigingsmail ontvangen als uw inschrijving gelukt is (deze kan in de map ‘ongewenste mail’ terecht komen). Indien u deze niet krijgt is uw inschrijving niet in goede orde ontvangen.
Op dinsdag 3 april krijgen alle deelnemers een mail. Deze mail is het toegangsbewijs en moet in digitale vorm of in papieren versie meegebracht worden op 9 april.
Tussen 9.15 – 9.45 uur wordt u verwacht. Houd rekening met grote drukte bij binnenkomst. Om 10.00 uur beginnen we met het programma.
Meer informatie: Mail Lowan Hariëtte Boerboom.

Contactgegevens VO