Studiedag LOWAN-vo 6 april 2020-Inschrijving gestart

Op maandag 6 april 2020 organiseert LOWAN-vo de jaarlijkse studiedag voor alle betrokkenen bij het nieuwkomersonderwijs VO (ISK’s).  De studiedag vindt plaats in de Reehorst in Ede en kost € 100,-  excl. btw per persoon. We beginnen met een plenair programma, gevolgd door drie workshoprondes. De hele dag zal er een informatie- en materialenmarkt zijn met stands.
Online inschrijven, middels onderstaande knop, kan tot 1 maart. Er wordt een grote toestroom verwacht, dus wees er snel bij. De volgorde van ontvangst is mede bepalend voor de plaatsing in workshops. De eerste 500 deelnemers worden voor het plenaire gedeelte in de zaal geplaatst waar alles live te volgen is, de latere inschrijvingen komen in een zaal met video-verbinding. Inschrijvingen na 1 maart worden op een wachtlijst geplaatst. Deelname kunnen we dan niet garanderen.
Nieuws Lowan Sfeerimpressie studiedag 2019- opname YouTube LOWAN

Workshopaanbod

Er is een aanbod van ruim 40 workshops in 7 categorieën:
● NT2
● Vaktaal en (praktijk-)vakken
● LOB
● Volgen en toetsen
● In en met het regulier onderwijs
● Zorg
● Communicatie en professionalisering

Directiebijeenkomst

In de eerste ronde zal er ook een directiebijeenkomst zijn. Het programma daarvoor komt in maart 2020, zodat we zo actueel mogelijk kunnen zijn met de agenda hiervoor. We denken nu o.a. aan:
Nieuwe wet Inburgering, ISK en doorstroom, Bekostiging nieuwkomers, LOWAN-projecten (route 1-leerlingen), Inspectie.
De deelnemers aan deze bijeenkomst ontvangen medio maart de agenda en bijbehorende info.
rekentool Lowan Uitnodiging en programma studiedag LOWAN-vo 6 april 2020 (pdf)
rekentool Lowan Workshopaanbod studiedag LOWAN-vo 6 april 2020

Online inschrijven voor 1 maart (reeds 700 inschrijvingen ontvangen)

Inschrijven kan alleen middels onderstaande knop. Lees de informatie op de 1e pagina van het workshopaanbod! Informeer van tevoren ook naar welk mailadres de factuur gestuurd kan worden. Vul alle verplichte velden.
Je ontvangt meteen een bevestigingsmail als de inschrijving gelukt is. Krijg je deze niet, dan is je inschrijving niet in goede orde ontvangen! Kijk wel in de spam of ongewenste mail (onze automatisch gegenereerde mail kan daarin terechtkomen…). Neem indien nodig contact op met LOWAN-vo.
Eind maart ontvang je een mail die toegang geeft tot de studiedag. Vergeet niet deze mail dan mee te nemen (digitaal of op papier)! Zonder dit toegangsbewijs word je niet toegelaten. De workshopindeling staat vermeld op de badge die je bij binnenkomst gaat krijgen.

Contactgegevens VO

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin