Landelijke studiedag LOWAN-vo

Op maandag 8 april is weer de jaarlijkse studiedag van LOWAN-vo. Tot 22 februari kun je aanmelden. We starten om 10.00 uur met een plenair gedeelte en aansluitend de eerste workshopronde. Na de lunch volgen er nog 2 workshoprondes. Er is een aanbod van bijna 30 workshops (alsmede ook een directiebijeenkomst), waarbij we hopen dat we tegemoet komen aan ieders belangstelling/werkgebied.
rekentool Lowan Uitnodiging en programma studiedag LOWAN-vo 8 april 2019 (pdf)
rekentool Lowan Directiebijeenkomst studiedag 2019 (pdf)
rekentool Lowan Workshopaanbod studiedag LOWAN-vo 2019 (pdf)

Online inschrijven voor 22 februari

Wil je deelnemen aan deze dag, vul dan online het inschrijfformulier in middels onderstaande knop. Doe dit vóór 22 februari, de volgorde van ontvangst is mede bepalend voor plaatsing. We verwachten een grote toestroom dus wees er op tijd bij!
Lees de informatie op de 1e pagina van het workshopaanbod! Kies 5 workshops en noteer de nummers in volgorde van je keuze voordat je online gaat inschrijven. Informeer van tevoren ook naar welk mailadres de factuur gestuurd kan worden.
Je ontvangt meteen een bevestigingsmail als de inschrijving gelukt is. Krijg je deze niet, dan is je inschrijving niet in goede orde ontvangen! Kijk wel in spam of ongewenste mail (onze automatisch gegenereerde mail kan daarin terechtkomen).
Het is een individuele inschrijving, maar scholen krijgen een verzamelfactuur.

Contactgegevens VO

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin