Bureau ICE: Toetsing, volgsysteem en oproep

Wie ben ik? Ik ben jij! Hét nieuwe leerlingvolgsysteem van Bureau ICE met de vertrouwde toetsen voor de ISK. Jij! is de opvolger van de bekende TOA voor het systematisch toetsen en volgen van de ontwikkeling van het taalniveau van de leerlingen op de ISK. In het voorjaar van 2019 wordt het aanbod voor toetsen op ERK-niveau A1 en de taalloze rekentoets nog verder uitgebreid.
Bureau ICE, Stephanie Drenth Telefoonnummer Lowan 0345-616610,  Mail Bureau ICE.
rekentool Lowan Jij!-Leerlingvolgsysteem Bureau ICE (pdf)

Oproep “Denk mee bij ontwikkeling woordenschattoetsen”

Het jij! – leerlingvolgsysteem wordt specifiek voor de ISK doorontwikkeld. Bureau ICE doet daarom een oproep aan ISK-docenten om mee te denken over nieuwe woordenschattoetsen. In jij! komen drie nieuwe woordenschattoetsen, die beter aansluiten bij de woordenschat van de doelgroep ISK. Aan de hand van de feedback van de docenten wordt de indeling van de woordenlijst definitief gemaakt.
Interesse om mee te doen?  Mail Bureau ICE.
rekentool Lowan Denk mee! Nieuwe woordenschattoetsen (pdf)

Vacature Ondersteuning ISK’s bij intake en toetsing

Bij Bureau ICE zijn zij ervan overtuigd dat ieder lerend mens zich optimaal moet kunnen ontwikkelen. Zij geven al jaren trainingen en voeren projecten uit voor het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maken zij al 25 jaar eerlijke toetsen en examens van hoge kwaliteit voor onderwijs en overheid: zoals een digitaal toetssysteem JIJ!, het Staatsexamen NT2 en de IEP Eindtoets voor leerlingen in groep 8.
Vanwege sterke groei zoeken zij collega’s die inzetbaar zijn in de ISK bij trainingen voor docenten en managementteams. Van intake, instroom tot door- en uitstroom vormt toetsing een belangrijk instrument in de loopbaan van de ISK-leerling. De NT2 toetsing vormt de hoofdmoot binnen de ISK.
rekentool Lowan Bureau ICE-vacature trainer ISK (pdf)

Contactgegevens VO

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin