Inschrijven studiedag LOWAN-vo

Voor directieleden, coördinatoren, docenten ISK's en andere betrokkenen nieuwkomersonderwijs VO

Studiedag LOWAN-vo op maandag 6 april 2020 in De Reehorst in Ede.

→ De inschrijving dient per persoon te gebeuren. Kies 5 workshops en noteer de nummers in volgorde van je keuze voordat je online gaat inschrijven.
→ Je ontvangt meteen een bevestigingsmail als je inschrijving gelukt is. Als je deze niet krijgt is de inschrijving niet in goede orde door ons ontvangen! Kijk wel bij spam en ongewenste mail omdat onze automatisch gegenereerde mail daar terecht kan komen.
→ Heb je het mailadres waar de factuur naar verstuurd kan worden bij de hand? Dit moet je invullen tijdens het inschrijven.

Scholendatabank LOWAN
Is jouw school opgenomen in de LOWAN-vo scholendatabank? Selecteer de school dan op plaatsnaam. Vergeet niet de verplichte velden allemaal in te vullen. Staat de school er niet bij of ben je van een organisatie? Selecteer dan de optie 'Mijn school staat er niet tussen' en noteer de naam van de school/organisatie in het veld 'Anders'.

Gegevens school

Gegevens deelnemer

Workshops

Facturering

De kosten voor de studiedag zijn 100 euro p.p. excl. btw.  De factuur zal per mail gestuurd worden. Voor scholen zullen zoveel mogelijk alle deelnemers op een verzamelfactuur komen en naar de contactpersoon gestuurd worden. Er vindt geen restitutie plaats.

Wanneer je gebruik maakt van onze dienstverlening ga je akkoord met de opslag en verwerking van je persoonsgegevens ten behoeve van de levering van deze dienst. Lees meer over de wijze waarop LOWAN met je gegevens omgaat in onze privacyverklaring.

Contactgegevens VO

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Reacties zijn gesloten.