Aanmelden studiedag LOWAN-vo

Voor directieleden, coördinatoren, docenten ISK's en andere betrokkenen nieuwkomersonderwijs VO

Studiedag LOWAN-vo op 8 april 2019 in De Reehorst in Ede.

→ Met deze aanmelding word je op een wachtlijst geplaatst. Je krijgt binnen 10 dagen bericht of je toegelaten wordt.
→ De aanmelding dient per persoon te gebeuren. Kies 5 workshops en noteer de nummers in volgorde van je keuze voordat je online gaat inschrijven.
→ Je krijgt meteen een bevestiging per mail dat de aanmelding gelukt is. Check ook de map ongewenste e-mail. Indien je dit niet ontvangt, is de aanmelding niet in goede orde door ons ontvangen.
→ Heb je het mailadres waar de factuur naar verstuurd kan worden bij de hand? Dit moet je invullen tijdens het aanmelden.

Scholendatabank LOWAN
Is jouw school opgenomen in de scholendatabank? Selecteer de school dan op plaatsnaam. Staat de school er niet bij of ben je van een organisatie? Selecteer dan de optie 'Mijn school staat er niet tussen' en noteer de naam van de school/organisatie in het veld 'Anders'.

Gegevens school

Gegevens deelnemer

Workshops

Facturering

De kosten voor de studiedag zijn 100 euro p.p. excl. btw.  De factuur zal per mail gestuurd worden. Voor scholen zullen zoveel mogelijk alle deelnemers op een verzamelfactuur komen en naar de contactpersoon gestuurd worden. Er vindt geen restitutie plaats.

Vragen

Heb je vragen? Mail dan naar: LOWAN-vo, Hariëtte Boerboom, h.boerboom@lowan.nl.

Wanneer je gebruik maakt van onze dienstverlening ga je akkoord met de opslag en verwerking van je persoonsgegevens ten behoeve van de levering van deze dienst. Lees meer over de wijze waarop LOWAN met je gegevens omgaat in onze privacyverklaring.

Contactgegevens VO

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Reacties zijn gesloten.