main-logo
Nieuws
Nieuwe website

Nieuws

Alle nieuwsitems voor voortgezet onderwijs

Vind snel de informatie die je zoekt

Een volledige make-over van de LOWAN site

Op de achtergrond is er hard aan gewerkt: met trots presenteren wij de nieuwe LOWAN website! De vernieuwde website heeft niet alleen een fris jasje gekregen, maar daarnaast is er ook veel aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijke structuur en gebruik van nieuwe visuele beelden. Dankzij de verbeterde lay-out en navigatie vind je snel en gemakkelijk de informatie waar je naar op zoek bent. Zo komt het verschil tussen primair onderwijs en voortgezet onderwijs duidelijker naar voren, kun je gebruik maken van een snelle zoekfunctie en is er op veel pagina’s een verwijzing te zien naar actuele nieuwtjes omtrent nieuwkomers.

LOWANieuws

Je kunt natuurlijk ook inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief. Vanaf heden verschijnen er twee edities, één voor PO en één voor VO.
Meld je aan en/of geef je voorkeur aan en blijf automatisch op de hoogte van ontwikkelingen in het nieuwkomersonderwijs.

Mocht je suggesties hebben voor verbetering of dingen tegenkomen die niet goed werken. Dan horen we het natuurlijk graag.

Deel deze pagina