main-logo
Nieuws
Community LOB

Alle nieuwsitems voor voortgezet onderwijs

LOB en ISK nieuwe groep in community

Vanaf oktober is er een nieuwe groep actief in de community van LOWAN-vo. Met de groep Loopbaanontwikkeling (LOB) en ISK brengen we inspiratie en kennisdeling op gang zodat ook de ISK op een laagdrempelige manier aan de gang kan met LOB. LOB gaat over persoonlijke ontwikkeling en helpt jongeren zichzelf te leren kennen, te weten waar ze het best op hun plek zijn en bevordert het succesvol doorstromen naar het vervolgonderwijs of de arbeidsmarkt.

Ik ben Marieke Bakema, beheerder van de groep, en geloof in het talent van iedere jongere. Ik werk al jaren in organiserende, begeleidende en adviserende rollen naast en in het onderwijs om jongeren te helpen bij hun ontwikkeling. Het thema ‘gelijke kansen’ loopt als rode draad door mijn eigen loopbaan bij JINC, IMC Weekendschool en het landelijk Expertisepunt LOB omdat ik vind dat iedereen een eerlijke kans verdient!

Graag zien we zoveel mogelijk scholen en docenten in deze nieuwe groep zodat we van elkaar kunnen leren, kennis kunnen delen en elkaar kunnen inspireren. Denk, deel en inspireer je ook mee?

Naar de LOWAN-community LOB en ISK

Bekijk ook

LOB

Themapagina op LOWAN-website

Deel deze pagina