main-logo
Lesmateriaal

Lesmateriaal

Lesmateriaal en vakliteratuur voor nieuwkomers in het voortgezet onderwijs

DigLin+ werkboek op weg naar B1

DigLin+ is een digitale alfabetiseringsmethode voor anderstalige jongeren en volwassenen. De methode is zo opgezet dat de ongeschoolde leerder ermee uit de voeten kan en zich toch op een volwassen, zelfstandige manier het Latijnse schrift aanleert.

Met dit werkboek van A2 > B1 haal je nog meer uit DigLin+. Het werkboek bevat vragen bij en suggesties voor verwerking in de klas van de woorden en teksten die de leerlingen bij de digitale methode leren. Ook biedt het werkboek evaluatieformulieren, waarmee de leerlingen zelf hun eigen voortgang kunnen inzien.

Dit werkboek hoort bij de onderdelen Op weg naar B1. Voor de onderdelen ABC en lezen 1 is er het werkboek DigLin+ Samen werken in de klas – ABC en lezen 1 en voor de onderdelen Lezen 2, 3 en 4 is er het werkboek DigLin+ Lezen 2,3 en 4.

Werkboek en online programma
De drie werkboeken en het online programma DigLin+ zijn complementair aan elkaar. De auteurs van de methode adviseren een gecombineerd gebruik van het online programma – waarmee de cursist zelfstandig kan werken – met de werkboeken, die suggesties bieden voor oefenactiviteiten in de klas.

Bekijk ook een presentatie van dit materiaal
thumnail

Informatie

  • Auteur(s): Ineke van de Craats en Jan Deutekom
  • Uitgever:Boom Uitgevers Amsterdam
  • Jaar van uitgave:2021
  • ISBN:9789024432844

Deel deze pagina