Toon submenu Verberg submenu

Studiedag 10 april 2018

Voor teamleden in het nieuwkomersonderwijs en alle andere betrokkenen nieuwkomersonderwijs PO

Studiedag LOWAN-po op 10 april 2018 in De Rijtuigenloods in Amersfoort.

→ De aanmelding dient per persoon te gebeuren. Kies 3 workshops en noteer de nummers in volgorde van je keuze voordat je online gaat inschrijven.
→ Je krijgt meteen een bevestiging per mail dat de aanmelding gelukt is. Check ook de map ongewenste e-mail. Indien je dit niet ontvangt, is de inschrijving niet in goede orde door ons ontvangen.
→ Eén week voor de studiedag ontvang je een mail die toegang geeft tot de studiedag.

Scholendatabank LOWAN
Is jouw school opgenomen in de scholendatabank? Selecteer de school dan op plaatsnaam. Staat de school er niet bij of ben je  van een organisatie? Selecteer dan de optie 'Mijn school staat er niet tussen' en noteer de naam van de school/organisatie in het veld 'Anders'.

Gegevens school

Gegevens deelnemer

Workshops

In het midden van de dag hebben we 1 uur gereserveerd voor Open Space. Een tijd waarin we kennis en expertise kunnen delen. We organiseren dit in de vorm van 'Open Space'. We vragen iedereen om nu onderwerpen aan te dragen. Je geeft een titel aan en daarna beschrijf je zo specifiek mogelijk wat je exact komt brengen of halen.
Voorbeeld: Wij hanteren op school een SEO volgsysteem. Ik neem dit mee en deel dit graag met deelnemers. Ik denk dat dit interessant is omdat er zowel observatie criteria zijn voor leerkracht als leerlingen moeten zelf aangegeven wat ze zelf vinden van hun ontwikkeling. Ik neem dit mee, maar hoop ook door het delen dat ik goede feedback krijg om het weer door te ontwikkelen.

Facturering

De kosten voor de studiedag zijn 110 euro p.p. De factuur zal per mail gestuurd worden. Voor scholen zullen zoveel mogelijk alle deelnemers op een verzamelfactuur komen en naar het opgegeven factuurmailadres gestuurd worden. Er vindt geen restitutie plaats.

Overig

Vragen

Wanneer je gebruik maakt van onze dienstverlening ga je akkoord met de opslag en verwerking van je persoonsgegevens ten behoeve van de levering van deze dienst. Lees meer over de wijze waarop LOWAN met je gegevens omgaat in onze privacyverklaring.

Vragen? Mail dan naar: Boudien Bakker, b.bakker@lowan.nl.

Contactgegevens PO

Boudien Bakker en Marieke Postma
b.bakker@lowan.nl
+31 (0)6 - 52 858 732
Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Reacties zijn gesloten.