Wereld vol Woorden

Lesmateriaal voor nieuwkomers: Wereld vol Woorden
Het was de wens van ons allemaal: goed lesmateriaal voor nieuwkomers ter versterking van de mondelinge taal. Wereld vol Woorden vervult deze wens! Scholen kunnen in het nieuwe schooljaar 2019-2020 meteen aan de slag met dit materiaal. De eerste uitlevering vindt plaats in september 2019 en de tweede na de kerstvakantie, zodat de doorgaande leerlijn gewaarborgd blijft. Wereld vol Woorden voorziet daarmee in lesmateriaal voor een heel (school)jaar.

Wereld vol Woorden is speciaal ontwikkeld voor nieuwkomers op de basisschool in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar, in opdracht van LOWAN en Stichting Kinderpostzegels. Met Wereld vol Woorden bied je, ondersteund door de materialen van LOGO 3000, de eerste basis van het Nederlands aan. Leerlingen leren de frequente basiswoorden (BAK) en oefenen hiermee in mondelinge activiteiten en opdrachten. Hierbij is veel aandacht voor interactie tussen leerling en leerkracht en tussen de leerlingen onderling. In Wereld vol Woorden wordt ook nadrukkelijk ruimte gegeven aan de eigen taal van de leerlingen. Al het materiaal is geschreven door en samen met leerkrachten uit de praktijk.

Nieuws LowanMeer informatie en tevens contactformulier voor verdere vragen

Samen met LOGO 3000
Om met Wereld vol Woorden te kunnen werken, is aanschaf van LOGO 3000 noodzakelijk. De uitgever heeft een speciale nieuwkomersregeling getroffen voor de aanschaf van LOGO 3000 voor scholen die met Wereld vol Woorden gaan werken. Wij adviseren je daarvoor een e-mail te sturen naar info@logo3000.nl.

Selectie schooltaalwoorden
Om de overgang naar de hogere groepen in het regulier basisonderwijs te versoepelen, is er een speciale selectie schooltaalwoorden uit het materiaal van LOGO groep 3 en LOGO Schooltaalwoorden (groep 4/5) meegenomen. De losse A3-platen worden in een map meegeleverd.

De kosten
Zowel Wereld vol Woorden cursorisch werken als Wereld vol Woorden thematisch werken kosten ieder € 500,-. De schooltaalwoorden selectie kun je aanvullend op beide versies gebruiken. Deze kost € 300,-. Je kunt er ook voor kiezen om zowel de thematische aanpak als de methodische aanpak te gebruiken (€ 1000,-).

Nieuws LowanMeer informatie

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin