Inschrijven studiedag LOWAN-PO

Logo alleen smiley11 april 2017 is de LOWAN-po studiedag. Deze studiedag is speciaal voor bestuurders, directieleden en intern begeleiders. We organiseren de dag wederom in het Gooiland in Hilversum. Gedurende de dag zijn er diverse plenaire en keuzesessies, daarnaast is er een educatieve markt. U kunt zich via deze link inschrijven.

In het ochtendgedeelte ligt de focus op het organiseren van goed nieuwkomersonderwijs in de regio. Marco de Witte spreekt plenair over verbinden, veranderen en netwerken. Tijdens de eerste ronde is er een keuze uit 7 sessies waarin goede voorbeelden worden gedeeld, maar waar het ook mogelijk is praktisch aan de slag te gaan met een plan voor de eigen regio.

Na een kop koffie/thee delen we graag informatie over het digitale LVS voor nieuwkomers. Dit digitale LVS wordt momenteel getest door een aantal scholen maar in april is het beschikbaar voor alle scholen. Hopelijk wordt u net zo enthousiast hiervan als de scholen in de pilot.

Tijdens de lunch kunt u volop netwerken, maar ook struinen over de educatieve markt. Na de lunch is er een keuze uit 14 verschillende informatieve sessies. U kunt naar twee van deze sessies. Na deze twee rondes is er ruimte om, onder genot van een drankje, informeel ervaringen uit te wisselen.

Programma studiedag 11 april 2017

8.30 Inloop
9.00 Plenaire opening
9.20 Veranderen, verbinden en netwerken – Marco de Witte
10.00 7x pitch over goed georganiseerd nieuwkomersonderwijs
10.30 Kop thee/koffie
11.00 Ronde 1 : maak een keuze uit een van de sessies
11.45 Lancering digitaal LVS voor nieuwkomers – presentatie CEDIN
12.30 Lunch
13.30 Ronde 2: maak een keuze uit een van de sessies
14.30 Ronde 3: maak een keuze uit een van de sessies
15.20 Ervaringen uit wisselen onder het genot van een drankje

 Programma studiedag 11 april (pdf)
 Overzicht sessies (pdf)

Benieuwd naar andere bijeenkomsten? Kijk in onze agenda.

Deel deze paginaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Reacties zijn gesloten.