Bijeenkomsten, scholing en festivals!

De start van een nieuw schooljaar! Bomvol ideeën? Op zoek naar inspiratie? Graag sparren met collega’s in het nieuwkomersonderwijs van een andere school? Hieronder een overzicht van bijeenkomsten in LOWAN-regio’s, tevens brengen we twee festivals onder jullie aandacht. Voor een volledig overzicht verwijzen we naar de agenda.

Regio: Friesland/Flevoland:
Op 13 november 2019 trapt deze regio af met een teammiddag voor alle teamleden werkzaam in het nieuwkomersonderwijs. Daarnaast zijn er nog specifieke bijeenkomsten voor IB/directie. Meer informatie?
Nieuws Lowan Zie regiopagina

Regio: Noord Holland/Utrecht:
Dit schooljaar is een mix aan bijeenkomsten georganiseerd. Bijeenkomsten specifiek voor IB’ers/directie en bijeenkomsten voor ambulant begeleiders. Maar ook trainingen in Wereld vol Woorden en De Bovenkamer. Daarnaast bijeenkomsten rondom ‘klankbewustzijn’ en een rondom ‘close reading’. Meer informatie?
Nieuws Lowan Zie regiopagina

Regio: Nieuwkomers in Noord
In deze regio zijn er een 4-tal bijeenkomsten voor IB’ers en een zelfde aantal voor directie. Deze bijeenkomsten zijn op 7 verschillende scholen. Dus naast de bijeenkomsten/intervisie met elkaar is het ook nog mogelijk om even bij elkaar in de keuken te kijken! Meer informatie?
Nieuws Lowan Zie regiopagina

Regio: Nieuwkomers in Oost
Dit jaar worden er 5 bijeenkomsten georganiseerd rondom thema’s. De eerste bijeenkomst is voor zowel teamleden van nieuwkomersscholen als van reguliere scholen. Een mooie manier om de verbinding te versterken en kennis te delen. In december een bijeenkomst voor ib’ers en directie. Vervolgens een bijeenkomst rondom taal, rondom meertaligheid en rondom rekenen. Meer informatie?
Nieuws Lowan Zie regiopagina

Woordenschatfestival op 2 oktober
Deze festivaldag wordt georganiseerd door LOGO3000. Een dag vol met kennis die zowel plenair als in workshops wordt gedeeld. Deze dag wordt georganiseerd in Utrecht en naast de plenaire sessies kan iedere deelnemer 3 workshops kiezen. Op deze dag veel kennis voor teamleden van zowel nieuwkomersscholen als reguliere scholen. Wie weet een leuk idee om samen met een aantal teamleden vanuit reguliere scholen te gaan. Op naar verbinding en gedeelde kennis!
Nieuws Lowan Meer informatie

DRONGO talenfestival op 25-26 oktober
Wat doet taal met jou? Of je nu als professional dagelijks bezig bent met taal of persoonlijk een grote passie hebt voor taal; je ontkomt er niet aan. Taal is altijd aanwezig, iedereen heeft er een mening over en iedereen heeft er een gevoel bij. Tijdens de, alweer, 8e editie van DRONGO talenfestival staat taal in al haar facetten centraal. Het festival vindt plaats in het Elinor Ostrom gebouw van de Radboud Universiteit van Nijmegen.
Nieuws Lowan Meer informatie

Contactgegevens PO

Boudien Bakker en Marieke Postma
b.bakker@lowan.nl
+31 (0)6 - 52 858 732
Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin