Toon submenu Verberg submenu

Inventarisatie rondom teldatum 1 november 2019

Hieronder een vragenlijst met betrekking tot de bijzondere bekostiging. Graag willen wij meer inzicht krijgen, op basis van de meest recente teldatum (1 november 2019), hoeveel leerlingen in aanmerking kwamen voor de bijzondere bekostiging.

Voorbeeld:
Een school met 3 nieuwkomersgroepen en 8 reguliere groepen. In deze nieuwkomersgroepen zitten leerlingen die met een gericht plan werken aan het vergroten van hun vaardigheden met betrekking tot de Nederlandse taal. In iedere nieuwkomersgroep zitten 15 leerlingen. Het aantal nieuwkomers op 1 november 2019 is 45 leerlingen. De betreffende school geeft aan, in het onderstaande formulier, dat er 45 nieuwkomers zijn. Vervolgens geven ze aan dat ze voor 40 leerlingen bijzondere bekostiging hebben kunnen aanvragen en voor 5 leerlingen. Door middel van de vragenlijst hopen wij inzicht te krijgen waarom deze betreffende 5 leerlingen buiten de bijzondere bekostiging vallen.

Wanneer je gebruik maakt van onze dienstverlening ga je akkoord met de opslag en verwerking van je persoonsgegevens ten behoeve van de levering van deze dienst. Lees meer over de wijze waarop LOWAN met je gegevens omgaat in onze privacyverklaring.

Contactgegevens PO

Boudien Bakker en Marieke Postma
b.bakker@lowan.nl
+31 (0)6 - 52 858 732
Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Reacties zijn gesloten.