Toon submenu Verberg submenu

Aanmelden DrieDeePlus bijeenkomst

14 november is er een gebruikersbijeenkomst van CEDIN voor DrieDeePlus, het digitale LVS voor nieuwkomers. Onderaan deze pagina kan je je aanmelden.

Maja (voormalige locatieleider GLO Emmen) en de rest van het Cedinteam zijn druk bezig met de doorontwikkeling van DrieDeePlus en gaan graag het gesprek aan met zowel gebruikers alsmede geïnteresseerden.

Lokatie
ITK Uithoorn, Eendracht 8 in Uithoorn
In het gebouw van Bs De Springschans

Programma
Inloop 13.00 uur.
13.15- 14.45 uur gebruikersbijeenkomst DrieDeePlus

Info vanuit Cedin
Drie Dee Plus, het school-, groeps- leerlijn- en leerlingvolgsysteem voor nieuwkomers is enig in zijn soort. Een webapplicatie waar je de gehele ontwikkeling van jouw nieuwkomersleerlingen in kwijt kunt. Van intake tot onderwijsbehoeften, van oudergesprekken tot leerlingresultaten, evaluatie en analyse. En met 1 druk op de knop heb je dan ook nog een OKR klaar voor de vervolgschool. Na de zomerrelease gebruikersvriendelijker doordat input vanuit het veld wordt meegenomen. Wie er al mee werkt ziet de veranderingen en kan vragen stellen, wie er nog niet mee werkt wordt middels een presentatie meegenomen in de mogelijkheden.

Wanneer je gebruik maakt van onze dienstverlening ga je akkoord met de opslag en verwerking van je persoonsgegevens ten behoeve van de levering van deze dienst. Lees meer over de wijze waarop LOWAN met je gegevens omgaat in onze privacyverklaring.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Reacties zijn gesloten.