main-logo
Professionalisering
Inschrijven

LOWAN

Als LOWAN organiseren we regelmatig bijeenkomsten en cursussen

Inschrijven 30 maart 2022 LOWAN-PO studiedag

Op 29 en 30 maart 2022 organiseren we de studiedagen met het thema ‘nieuwkomersonderwijs: horen, zien en spreken’. We gaan er vanuit dat we ook elkaar dan weer kunnen ‘horen, zien en spreken’. Onderaan deze pagina het inschrijfformulier voor 30 maart.

De dag start met een heerlijke koffie met iets erbij in de Reehorst in Ede. Daarna neemt Leony Coppens ons mee in de traumasensitieve kant van ons vak. Een kind echt ‘horen en zien’. Vervolgens start de eerste workshopronde. Daarna de bekende heerlijke lunch van de Reehorst met daarnaast een markt waar je diverse materialen even kan inkijken. Na deze pauze gaat Marcel van Herpen ons inspireren en vervolgens zijn er nog twee workshops. We sluiten af met een borrel waarin je nog snel wat contactgegevens met andere collega’s kan uitwisselen.

Inschrijven is vanaf nu alleen mogelijk per persoon. In het onderstaande inschrijvingsformulier kunnen de gegevens ingevuld worden. Vanuit 33 keuzesessies vragen we deelnemers om 5 voorkeuren aan te geven. Een week voor de studiedag krijg je een mail waarin het programma staat, je badge en de 3 keuze sessies. De kosten van deze dag, inclusief alle versnaperingen en sessies, zijn 150 euro excl. btw.
Bekijk de 33 keuzesessies

 

Deel deze pagina