main-logo
Professionalisering
Enkele plekken

LOWAN

Als LOWAN organiseren we regelmatig bijeenkomsten en cursussen

Enkele plekken voor 28 maart 2023 LOWAN-PO studiedag

Op 28 en 29 maart 2023 organiseren we weer onze LOWAN-PO studiedagen in de Reehorst in Ede. Twee identieke studiedagen bomvol inhoud over het nieuwkomersonderwijs. Na een corona-periode en een zeer intensief jaar met veel instroom vanuit Oekraïne staan we graag met jullie stil bij de leerinhoud. Welke doelen bieden we aan? Hoe bouwen we verder de vaardigheden van de leerlingen uit?
  Aanbod studiedag LOWAN-PO

We starten de dag met een plenaire opening om 10 uur. Vervolgens gaat iedereen naar zijn eerste workshop. Na deze eerste sessie kun je collega’s ontmoeten, over de markt lopen en genieten van de lunch. Na de lunch hebben we een muzikale verrassing onder begeleiding van Jeanette Welp, vervolgens zijn er twee middagworkshops. Tussen de sessies door is er ook gelegenheid om mensen te ontmoeten en over de markt te lopen.

Inschrijven voor dinsdag 28 maart? In het onderstaande inschrijvingsformulier kunnen de gegevens ingevuld worden. Vanuit 25+ keuzesessies vragen we deelnemers om 5 voorkeuren aan te geven. Een week voor de studiedag krijg je een mail waarin het programma staat, je badge en de 3 keuze sessies. De kosten van deze dag, inclusief alle versnaperingen en sessies, zijn 175 euro excl. btw. De Reehorst is op loopafstand van het treinstation Ede-Wageningen. Kom je met de auto? Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Op het inschrijfformulier kun je aangeven als je een parkeermunt wilt.

Extra inschrijving LOWAN studiedag 28 maart 2023

  • Deelnemer

  • Keuze sessies

  • De factuur zal per mail gestuurd worden naar het opgegeven factuuradres. Voor scholen zullen zoveel mogelijk alle deelnemers op een verzamelfactuur komen. Kosteloos annuleren is niet mogelijk, je mag wel iemand in jouw plaats laten gaan. De lunch, drankjes, versnaperingen en garderobe zijn inbegrepen. Parkeergelegenheid is er voldoende, de locatie ligt ook dicht bij het station.

  • Wanneer je gebruik maakt van onze dienstverlening ga je akkoord met de opslag en verwerking van je persoonsgegevens ten behoeve van de levering van deze dienst. Lees meer over de wijze waarop LOWAN met je gegevens omgaat in onze privacyverklaring.

Deel deze pagina