main-logo
Professionalisering
Aanmelden

LOWAN

Als LOWAN organiseren we regelmatig bijeenkomsten en cursussen

Extra informatie 6 november

Wat leuk dat je 6 november op de studiedag voor IB/directie komt! Een studiedag die in het kader staat van ‘kwaliteitscultuur op een nieuwkomerslocatie ’.

Programma 6 november 2023
Klik hier voor het programma van deze studiedag.

Dieetwensen en toegankelijkheid
Indien je dieet- of toegangswensen hebt, kun je dit aangeven. We hebben gekozen voor een vegetarisch lunchaanbod.

OV en parkeren
Locatie De Eenhoorn is schuin tegenover het centraal station Amersfoort. Een ideale locatie om met de trein naar toe te reizen. Mocht je met de auto komen dan kun je bij de Eenhoorn parkeren (VOL=VOL en 15 euro per dag) of gebruikmaken van Q-park onder het station Amersfoort.

In gesprek met een onderwijsinspecteur
Eén van de sprekers is onderwijsinspecteur Hermine van Hemert. Hermine beantwoordt graag jullie vragen en is nieuwsgierig naar hoe de kwaliteitscultuur op jullie scholen eruitziet. Daarom het volgende verzoek:

  1. Heb je een vraag aan onderwijsinspecteur Hermine van Hemert, vul jouw vraag in op het formulier.
    en/of
  2. Je kunt ook een inspirerend filmpje maken over een aspect van de kwaliteitscultuur op jullie school. In dit filmpje (max 3 minuten) kun je een vraag stellen én/of laten zien waar jullie trots op zijn.

Wachtlijst
We hebben een wachtlijst voor deze studiedag. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, dan horen we dit graag.

  • Gegevens school

  • Deelnemer

  • De factuur zal per mail gestuurd worden naar het opgegeven factuuradres. Eenmaal opgegeven betekent betalen. De lunch, drankjes, versnaperingen en garderobe zijn inbegrepen. De kosten voor deze studiedag zijn 100 euro ex.btw per persoon.

  • Wanneer je gebruik maakt van onze dienstverlening ga je akkoord met de opslag en verwerking van je persoonsgegevens ten behoeve van de levering van deze dienst. Lees meer over de wijze waarop LOWAN met je gegevens omgaat in onze privacyverklaring.

Deel deze pagina