main-logo
Professionalisering
Aanmelden

LOWAN

Als LOWAN organiseren we regelmatig bijeenkomsten en cursussen

Aanmelden studiedag LOWAN-PO

We gaan weer studiedagen organiseren! Op dinsdag 29 en woensdag 30 maart 2022 organiseren we de studiedagen met het thema ‘nieuwkomersonderwijs: horen, zien en spreken’ in de Reehorst in Ede. We gaan er vanuit dat we ook elkaar dan weer kunnen ‘horen, zien en spreken’. Indien dit niet mogelijk is, dan komen we met een alternatief (zowel qua opzet, inhoud als prijs).

Dit jaar is het mogelijk om in te schrijven met vroegboekkorting. Dit heeft niet alleen een financieel voordeel maar ook het voordeel dat er alvast een dag gepland kan worden. Op het onderstaande formulier kan je de dag aangeven.

De dag start met een heerlijke koffie met iets erbij in de Reehorst in Ede. Om 10.00 uur neemt Leony Coppens ons mee in de traumasensitieve kant van ons vak. Een kind echt ‘horen en zien’. Vervolgens start de eerste workshopronde. Daarna de bekende heerlijke lunch van de Reehorst met daarnaast een markt waar je diverse materialen even kan inkijken. Na deze pauze gaat Marcel van Herpen ons inspireren en vervolgens zijn er nog twee workshops. Rond 16 uur sluiten we af met een borrel waarin je nog snel wat contactgegevens met andere collega’s kan uitwisselen.

De kosten zijn, bij inschrijving voor 30 september 2021, 135 euro per persoon (daarna 150 euro p/p). Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met december 2021. Na inschrijving wordt er een automatische bevestiging gestuurd naar het emailadres dat wordt opgegeven. In januari wordt er een mail gestuurd waarin de workshopkeuzes kunnen worden opgegeven.

Aanmelden studiedag LOWAN-PO 2022

Anderen bekeken ook:

Schooljaar '21-'22

Welke cursus of studie kies jij komend schooljaar?

Eerste weken

Deel deze pagina