main-logo
Nieuws
Informatie

Nieuws

Alle nieuwsitems voor primair onderwijs

Zoek je een baan in het nieuwkomersonderwijs?

Er zijn momenteel vele vacatures in het nieuwkomersonderwijs. LOWAN-PO heeft sindskort een LinkedIn account. Hierop zullen we vacatures verzamelen. Plaats je een nieuwe vacature? Denk dan aan @lowan-po – de vacature verschijnt dan ook op deze LinkedIn pagina.

Een greep uit het huidige aanbod:

  • Bij basisschool Elout in Amsterdam zoeken ze per direct een groepsleerkracht.
    Vacature Elout Amsterdam
  • Een vacature voor een IB’er (0,6 fte) bij de CoBO in Hilversum. Een ervaren taalschool!
    Vacature CoBo Hilversum
  • Taalschool Almere heeft een vacature voor een leerkracht (0,4-1 fte), een onderwijsassistent en een gymleerkracht. De taalschool in Almere is een grote nieuwkomersschool voor 500+ leerlingen. Ze hebben veel expertise, veel collega’s en dus ook veel vacatures.
    Vacatures Taalschool Almere

Een vacature in de schijnwerpers:

Na 10 jaar vertrekt Marieke (voorzitter LOWAN) als directeur bij de Internationale Taalklas (ITK) Haarlem. Er is dus een vacature voor de positie van directeur (0,8 fte) op deze school. Klik op het plaatje hiernaast voor meer informatie.

 

Leren van elkaar

Leren op afstand met nieuwkomers

TeamUp thuis

TeamUp heeft activiteiten bedacht die leerlingen (of jij samen met leerlingen) thuis kan doen. Ze hebben voorbeeldfilmpjes gemaakt.

TeamUp Thuis

Beeldbellen met tolken

Op dit moment werken we allemaal thuis om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Toch zijn er gesprekken die door moeten gaan waarbij een tolk nodig is. Hieronder een stappenplan hoe je dit kan doen.

Stappenplan tolk

Digi-doener

Veel visuele opdrachten bij digi-doener. Ondanks ‘digi’ is er meestal geen computer nodig. Door de visuele uitleg ook goed voor nieuwkomers! Na het inschrijven voor de nieuwsbrief ontvang je gratis toegang.

Naar Digi-doener

Deel deze pagina