main-logo
Nieuws
Leerlijnen

Nieuws

Alle nieuws uit het primair onderwijs

Sluit jij aan bij een webinar of spreekuur?

LOWAN organiseert regelmatig webinars over specifieke onderwerpen. Dit schooljaar organiseren we bijvoorbeeld webinars en spreekuren over de aanvullende bekostiging en over de LOWAN leerlijnen en LOWAN ontwikkellijnen. Vanaf nu kun je je weer inschrijven voor de spreekuren m.b.t. de aanvullende bekostiging voor peildatum 1 januari 2024. Ook is het weer mogelijk om je aan te melden voor een nieuwe reeks webinars en spreekuren over de LOWAN leer- en ontwikkellijnen.

Spreekuur aanvullende bekostiging

Op 1 januari 2024 is de eerstvolgende peildatum voor de aanvraag aanvullende bekostiging. In het spreekuur leggen we je uit hoe de aanvraag voor de aanvullende bekostiging gedaan moet worden en voor welke leerlingen je deze bekostiging kunt aanvragen. Ook zullen we de februari-telling hierin meenemen. Ben jij al op de hoogte van wat dit voor jouw organisatie betekent? Zo niet, dan adviseren we je om de informatie op onze site goed door te lezen en om één van deze spreekuren bij te wonen. De aanvraag voor aanvullende bekostiging moet ontvangen zijn binnen vier weken na de peildatum. Dit geldt niet voor peildatum 1 juli, dan heb je 8 weken de tijd.  Er zijn vijf spreekuren aanvullende bekostiging gepland. De eerste is op 20 december 2023. De overige 4 spreekuren volgen in de eerste en tweede week na de kerstvakantie.

Aanmelden spreekuur bekostiging

Webinar en spreekuur Leer- en Ontwikkellijnen

Dit schooljaar organiseren we ook 5 webinarreeksen met betrekking tot de LOWAN leerlijnen en LOWAN ontwikkellijnen. De webinars bestaan uit een algemene introductie over de leerlijnen 3-8 en de ontwikkellijnen kleuters gevolgd door een webinar over het implementeren van de leerlijnen in de klas. Aansluitend aan een webinarreeks organiseren we spreekuren over het werken met de leerlijnen. Tijdens een spreekuur kun je vragen stellen over het werken met de leerlijnen en kunnen we ingaan op casuïstiek.

Aanmelden webinar LOWAN leerlijnen

Aanmelden spreekuur LOWAN leerlijnen

Deel deze pagina