main-logo
Nieuws
Blog

Nieuws

Alle nieuwsitems voor primair onderwijs

Dit zijn onze bloggers

blog 940x370 1

Praktijkverhalen van Saskia, Petra, Sandra en Marieke

LOWAN-PO publiceert vanaf nu regelmatig een praktijkverhaal van een van onze bloggers. Saskia Sijm en Petra Wentinck reageerden in juni op deze oproep in de LOWAN-PO nieuwsbrief:

‘’Werk jij in het nieuwkomersonderwijs en lijkt het je leuk om 3 keer per jaar een blog te schrijven over jouw avonturen in het onderwijs? Als auteur van de LOWAN blogs krijg je de kans om jouw verhalen te delen met een breed publiek.’’

Dit leverde twee mooie aanmeldingen op. Petra Wentinck werkt als onderwijsassistent in een schakelklas op een basisschool in Bergambacht en is recent begonnen met de PABO.  Saskia Sijm werkt als leerkracht op een nieuwkomersschool in Medemblik. Op deze pagina stellen zij zich aan jullie voor.

Naast de blogs van Petra en Saskia blijven ook Sandra van der Tempel (meerscholendirecteur in het nieuwkomersonderwijs) en Marieke Postma (voorzitter LOWAN en directeur Master Amiko in Sneek) regelmatig hun praktijkverhalen met jullie delen. Wil je reageren op een blog? Mail ons dan en wij zorgen dat jouw bericht bij de juiste auteur terechtkomt. Direct contact opnemen met onze bloggers kan ook via LinkedIn.

In de eerstvolgende nieuwsbrief -die verschijnt rond 10 oktober- lees je hoe Saskia haar leerlingen voorbereidt op een schoolreisje en hoe zij de zorgen van leerling Haroun (fictieve naam) probeert weg te nemen. Op deze pagina stellen zij zich (opnieuw) aan jullie voor. Ook staat hier de eerste blog van Petra online en kun je op dezelfde pagina oude blogs teruglezen.

Deel deze pagina