main-logo
Nieuws
Ontwikkelingen DrieDee Plus

Nieuws

Alle nieuwsitems voor primair onderwijs

DrieDee Plus wordt SchoolKr8

DrieDee Plus is een digitaal leerlingvolgsysteem specifiek voor het nieuwkomersonderwijs. Dit programma is ontwikkeld samen met teamleden van nieuwkomersscholen door CEDIN.

Begin januari berichtten wij over de overdracht van DrieDee Plus door CEDIN aan LOWAN. Sindsdien is LOWAN in gesprek gegaan met NIO Communicatie & Internet, de partij die al sinds het ontstaan van DrieDee Plus betrokken is bij de ontwikkeling en ondersteuning van het programma. In goed overleg en vol vertrouwen heeft LOWAN besloten het programma over te dragen aan School360, onderdeel van NIO Communicatie & Internet. De gebruikers van DrieDee Plus zijn hiervan op de hoogte gebracht.

Er wordt gewerkt aan een opvolger van DrieDee Plus: SchoolKr8. Deze nieuwe versie krijgt naast een nieuwe look ook een sterk verbeterd gebruiksgemak in het onderhouden van leerlinggegevens, het verwerken van resultaten en het inzichtelijk maken van de ontwikkeling van de leerling. Alle functies van DrieDee Plus worden verbeterd overgenomen. De reeds bestaande gebruikersgroep wordt ingezet zodat SchoolKr8 aansluit bij de praktijk. Er wordt naar gestreefd het vernieuwde programma medio april 2021 op de markt te brengen. Nieuwe gebruikers kunnen vanaf dat moment direct met SchoolKr8 starten en huidige gebruikers kunnen eenvoudig, zonder gegevensverlies, overstappen.

Anderen bekeken ook

Ontwikkelingsperspectief

Weer naar school

Deel deze pagina