main-logo
Nieuws
Professionalisering

Nieuws

Alle nieuwsitems voor primair onderwijs

Meer weten over Wereld vol Woorden? Schrijf je snel in!

Een van de doelen van LOWAN is het delen en versterken van kennis met betrekking tot het nieuwkomersonderwijs. Toen de fysieke studiedagen niet doorgingen zijn we op zoek gegaan naar online alternatieven. In het najaar 2020 hebben we 8 webinars georganiseerd. Bij sommige webinars waren er wel meer dan 300 deelnemers. Mooie grote aantallen, maar beklijft de kennis? In de afgelopen weken voelden wij ons uitgedaagd om het anders te organiseren.

Er zijn nog plekken bij de webinar en cursus Wereld vol Woorden cursorisch
De cursussen waren snel vol. We hebben 6 cursussen ontwikkeld. Elke cursus bestaat uit 3 sessies. Na elke sessie is er een opdracht die je in de praktijk moet uitvoeren, de volgende sessie deel je je ervaring. We willen hiermee het online werken combineren met het fysieke uitproberen. Een veilige omgeving is een voorwaarde om te kunnen delen, om deze reden zijn er maximaal 20 deelnemers per cursus.
Er zijn nu nog plekken bij de webinar van 2 februari (Wereld vol Woorden thematisch) en de cursus Wereld vol Woorden cursorisch.

Herhaling cursussen in april-juni 2021
Door enthousiaste snelle inschrijvingen zaten de meeste cursussen al snel vol. We hopen in april-juni dit zelfde aanbod nogmaals aan te kunnen bieden.

Spelregels cursus
Natuurlijk willen we nog steeds zoveel mogelijk kennis delen. Om dit te stimuleren hebben we een aantal spelregels opgesteld. Een cursus bestaat uit 3 online bijeenkomsten. Deelnemers kunnen kosteloos deelnemen. Per cursus zijn er 20 deelnemers welkom.

De spelregels:

  • Per school max. 1 deelnemer per cursus
  • Een deelnemer mag aan 1 cursus deelnemen, in deze periode (jan-april)
  • Iedere deelnemer zal actief deelnemen aan de cursus en kan op de aangegeven tijdstippen online aanwezig zijn
  • We stimuleren graag het doorgeven van informatie binnen de school. Bij aanmelding vragen we daarom over hoe je de informatie van de cursus gaat delen met collega’s.

Na aanmelding ontvang je een automatische bevestiging dat we je aanmeldingsformulier hebben ontvangen. Indien zich meer dan 20 personen aanmelden voor een cursus nemen we contact met je op.

Nog plek

  • Verdiepingsreeks: Wereld vol Woorden cursorisch
    • Maaike Dalhuisen haalt samen met jou alles uit deze methode zodat jij een optimaal resultaat met de leerlingen bereikt!
    • Data: Woensdag 10 februari / 3 maart / 17 maart, 15:45 – 16:45 uur

Nog plek:  webinar Wereld vol Woorden thematisch
Op 2 februari van 15.45-16.45 bieden we het webinar: Wereld vol Woorden thematisch aan. Dit is hetzelfde webinar als op 3 november. Vanwege een technische storing konden niet alle deelnemers het tweede uur volgen. Op 2 februari bieden we deze webinar kosteloos aan. Hanna Kuijs deelt, net als op 3 november, haar kennis. Aanmelden kan via het onderstaande aanmeldingsformulier (ja, dit is hetzelfde formulier als voor de cursussen).

Aanmelden

Ga naar aanmeldingspagina

Anderen bekeken ook:

let op: beveiligd met wachtwoord

Terugkijkpagina webinars

Cursus en studieaanbod 2021

Deel deze pagina