main-logo
Nieuws
Kwaliteit

Nieuws

Alle nieuws uit het primair onderwijs

Nieuw: de LOWAN zelfscan

Zelfscan 940 370

De LOWAN Zelfscan kan schoolteams helpen om een beeld te krijgen van de onderwijskwaliteit van de nieuwkomerslocatie en biedt een mogelijkheid voor besturen en scholen om het goede gesprek te voeren over het versterken van deze kwaliteit.

Samen de onderwijskwaliteit verbeteren
De zelfscan geeft teamleden van een nieuwkomersvoorziening de mogelijkheid om anoniem de kwaliteit van het onderwijs aan nieuwkomers in kaart te brengen en daar vervolgens over in gesprek te gaan. Het doel: samen de onderwijskwaliteit verbeteren!

De teamleden van de school brengen anoniem de kwaliteit van het onderwijs aan nieuwkomers in kaart én gaan daar vervolgens over in gesprek. Het doel: de onderwijskwaliteit samen verbeteren! De LOWAN Zelfscan kan ingevuld worden door het hele team, maar het. Het is ook mogelijk om de zelfscan in te vullen met een deel van het team. Bijv. directie, intern begeleider, een leerkracht. Dit kan snel inzicht geven in de sterke punten en ontwikkelpunten van de locatie.

De analyse van de LOWAN Zelfscan is een mooi middel om met het bestuur het gesprek te voeren over de kwaliteit van het onderwijs.

Aan de slag
Het is aan te raden als school één account aan te maken. Stem goed af met je collega’s wie de zelfscan in de omgeving gaat beheren. De zelfscan is kosteloos beschikbaar.
Mochten jullie vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen met de LOWAN helpdesk.

Meer informatie & inloggen

Deel deze pagina