main-logo
Nieuws
LOWAN studiedagen

Nieuws

Alle nieuwsitems voor primair onderwijs

Schrijf nu in voor de studiedagen LOWAN-PO

Op 28 en 29 maart 2023 organiseren we weer onze LOWAN-PO studiedagen in de Reehorst in Ede. Twee identieke studiedagen bomvol inhoud over het nieuwkomersonderwijs. Door vele inschrijvingen zaten de dagen al snel vol. Voor de 28e zijn aanmeldingen nog mogelijk.

Na een corona-periode en een zeer intensief jaar met veel instroom vanuit Oekraïne staan we graag met jullie stil bij de leerinhoud. Welke doelen bieden we aan? Hoe bouwen we verder de vaardigheden van de leerlingen uit? Aan de hand van de leerlijnen bieden we ruim 45+ sessies aan verdeeld binnen de diverse vakgebieden.

Hoe ziet de dag eruit?

We starten de dag met een plenaire opening om 10 uur. Vervolgens gaat iedereen naar zijn eerste workshop. Na deze eerste sessie kun je collega’s ontmoeten, over de markt lopen en genieten van de lunch. Na de lunch hebben we een muzikale verrassing onder begeleiding van Jeanette Welp, vervolgens zijn er twee middagworkshops. Tussen de sessies door is er ook gelegenheid om mensen te ontmoeten en over de markt te lopen.

Beginnende en ervaren nieuwkomersteamleden

Er zijn het afgelopen jaar heel veel nieuwe nieuwkomerslocaties en dus nieuwe teamleden gestart. In het aanbod hebben wij rekening gehouden met de verschillen in kennis en ervaring. Er zijn sessies voor de startende teamleden en sessies waar ervaring en kennis van nieuwkomers vereist is. Wij hopen hierdoor op een leerzame dag voor iedereen.

Aanmelden?

Ieder individueel teamlid kan zich aanmelden. Iedereen maakt een keuze voor 5 keuze sessies. Wij doen ons uiterste best dat iedereen naar zoveel mogelijk van zijn/haar keuzes kan. Ons advies is om eerst goed naar het aanbod te kijken en vervolgens naar het inschrijfformulier te gaan.

Workshopsessies 28-29 maart 2023

Inschrijven dinsdag 28 maart

 

 

Deel deze pagina