main-logo
Nieuws
Professionalisering

Nieuws

Alle nieuwsitems voor primair onderwijs

Kennismaken met TeamUp?

In juni is er de mogelijkheid om kennis te maken met TeamUp op School, voor geïnteresseerden die TeamUp nog niet kennen. Na de kennismaking kan je besluiten of je komend schooljaar de TeamUp scholing wilt volgen.

Wat is TeamUp?

In TeamUp worden verschillende spelvormen aangeboden via sport, creatieve beweging en dans. Kinderen worden uitgenodigd om bewegingsactiviteiten te ontdekken op speelse manieren; door regels aan te passen, oplossingen te vinden en te bewegen op hun eigen manier.

Bij TeamUp op School worden leerkrachten en andere onderwijsprofessionals, zoals onderwijsassistenten, getraind om zelf wekelijks op een vaste dag, een vast tijdstip en volgens een duidelijke structuur de TeamUp sessies uit te voeren. Zij ontvangen regelmatig begeleiding van een vaste TeamUp op School-coach gedurende de implementatie op hun school.
Meer over TeamUp

Kennismaken in juni

In juni is er de mogelijkheid om kennis te maken met TeamUp op School, voor geïnteresseerden die TeamUp nog niet kennen. Dit zal hopelijk fysiek zijn op een centrale plek (bijvoorbeeld Utrecht), en afhankelijk van de aanmeldingen ook nog elders in het land, en anders digitaal. Schrijf je in voor de woensdagmiddag 16 óf 30 juni, van 14.30 tot 16.00 via teamup@savethechildren.nl.

 

Anderen bekeken ook

Welbevinden

Ruimte in je hoofd

praktijk

TeamUp op vele scholen

Deel deze pagina