main-logo
Nieuws
Voorlezen

Nieuws

Bundel verhalen, gedichten en illustraties voor vluchtelingenkinderen

'Een boek voor jou' in zes verschillende talen

Vanaf nu is de handelseditie van ‘Een boek voor jou’ te bestellen. Dit boek wordt uitgegeven in opdracht van Marit Törnqvist en Marloes Robijn door Em. Querido’s Uitgeverij. De bundel verhalen, gedichten en illustraties voor vluchtelingenkinderen zal verschijnen in het Arabisch, Farsi, Turks, Koerdisch (Kurmançi), Tigrinya, Somalisch en Nederlands. De verschijningsdatum is 14 november 2023.

Van Annie M.G. Schmidt tot Toon Tellegen, Jacques Vriens tot Bette Westera en Charlotte Dematons tot Thé Tjong-Khing. Allerlei bekende kinderboekfiguren, zoals Jip en Janneke, Kikker, Dolfje Weerwolfje, Boer Boris en de Gorgels, krijgen een plek in het boek.

Staffelkorting

De handelseditie (112 pagina’s, hardcover, full colour) is te bestellen voor € 26,50 per stuk (minimale bestelling 3 exemplaren assorti).
Staffelkorting volgens onderstaand schema:

  • 3 exemplaren -> 25% korting
  • 4-9 exemplaren -> 33% korting
  • 10-19 exemplaren ->36% korting
  • 20-39 exemplaren -> 38% korting
  • >40 exemplaren -> 40% korting

De korting wordt berekend op de normale verkoopprijs van € 26,50. De kosten per boek zijn dus maximaal € 19,88 (bij bestelling van drie exemplaren en dit is het minimum aantal dat besteld kan worden). Bestellingen kunnen worden doorgegeven tot 1 juni 2023. Het is een herziene versie van het Arabische boek uit 2017 met deels dezelfde, maar ook veel nieuwe verhalen, gedichten en illustraties!

Geïnteresseerd?

De oplage van deze eenmalige editie wordt bepaald door het aantal bestellingen. Ken je andere geïnteresseerden? Deel dit bericht graag! De initiatiefnemers hopen dat op deze manier zoveel mogelijk mensen die met nieuwkomers werken de kans krijgen de boeken te bestellen.

Meer informatie

Bestellen

Deel deze pagina