main-logo
Nieuws
Studiedagen LOWAN-PO

Nieuws

Alle nieuwsitems voor primair onderwijs

Inschrijven studiedag LOWAN-PO mogelijk!

We gaan weer studiedagen organiseren! Op 29 en 30 maart 2022 organiseren we de studiedagen met het thema ‘nieuwkomersonderwijs: horen, zien en spreken’. We gaan er vanuit dat we ook elkaar dan weer kunnen ‘horen, zien en spreken’.

Dit jaar is het mogelijk om in te schrijven met vroegboekkorting (tot 30 september). Dit heeft niet alleen een financieel voordeel maar ook het voordeel dat er alvast een dag gepland kan worden. Sinds we, vanwege vele deelnemers, twee dagen organiseren geven teamleden aan dat ze graag eerder willen weten welke dag zij als team naar de studiedag gaan. Dit is vanaf nu dus mogelijk.

De dag start met een heerlijke koffie met iets erbij in de Reehorst in Ede. Daarna neemt Leony Coppens ons mee in de traumasensitieve kant van ons vak. Een kind echt ‘horen en zien’. Vervolgens start de eerste workshopronde. Daarna de bekende heerlijke lunch van de Reehorst met daarnaast een markt waar je diverse materialen even kan inkijken. Na deze pauze gaat Marcel van Herpen ons inspireren en vervolgens zijn er nog twee workshops. We sluiten af met een borrel waarin je nog snel wat contactgegevens met andere collega’s kan uitwisselen.

Wij kijken er ontzettend naar uit! Jij ook? Inschrijven kan vanaf nu via de onderstaande ‘aanmeldknop’. De inschrijving kan per aantal teamleden, namen hoeft dus nog niet. In januari komt er een mail waarin we vragen om meer gegevens en waarin tevens de workshopkeuze gemaakt kan worden.

Aanmelden

Deel deze pagina