main-logo
Nieuws
Lesmateriaal

Nieuws

Alle nieuwsitems voor primair onderwijs

En de challenge is gewonnen door....

In september hadden we een challenge om zelfgemaakt materiaal te plaatsen. Via een Rad van Fortuin is er een winnaar gekozen. Uit de verschillende deelnemers (die met elkaar vele mooie bestanden hebben gedeeld) is Karin de Brabander tot winnares verkozen. Karin werkt als leerkracht op Taalschool Westland en zal binnenkort de unieke LOWAN-mok met boekenbon ontvangen.

1110 leden in de community

Door het uitlichten van de groep ‘Uitwisseling open (les) materiaal’ in de maand september zijn er veel nieuwe aanmeldingen in deze groep en hebben we 1110 leden! Als LOWAN zijn we blij dat zoveel onderwijsprofessionals deze groep weten te vinden én vooral dat zij ook steeds meer gaan delen. Er is vooral veel nieuw materiaal bij Wereld vol Woorden geplaatst. Je kunt hier interessante en nuttige materialen vandaan halen om je les nog leuker te maken. Of gebruik het materiaal om in circuitvorm met de nieuwe woorden aan de slag te gaan.

Karin de Brabander wint de challenge

Karin de Brabander had zichzelf uitgedaagd voor een challenge: elke dag in september nieuw materiaal te delen, waaronder kaartjes om zinnen mee te maken in de kleuren van ZIS. Kijk ook eens naar het thema boek school van Penny Rood. Of het werkboekje Amsterdam, staal groep 6 van Annemieke Koster.

 

Heb jij ook lesmateriaal gemaakt dat je kan delen? Of nieuwsgierig wat iemand anders deelt? Kijk snel!

Deel deze pagina