main-logo
Nieuws
Lesmateriaal

Nieuws

Alle nieuwsitems voor primair onderwijs

Deel lesmateriaal en win een prijs!

In de community ‘uitwisseling open (les) materiaal’ staat de maand september in het teken van een challenge. Iedereen die met leerlingen op de basisschool werkt en zelf materiaal heeft gemaakt mag dit delen. Anderen kunnen hier gebruik van maken en zo hoeft niet iedereen het wiel opnieuw uit te vinden. In deze groep wordt al het één en ander gedeeld, maar we hopen dat dit nog veel meer wordt.

Het delen van lesmateriaal is eenvoudig. Plaats jouw materiaal bij het juiste vakgebied in de Community en plaats een berichtje in de tijdlijn. Zo kunnen anderen zien wat en waar je iets nieuws gepost hebt. Alleen deelnemers die iets plaatsten in de maand september maken kans op een unieke LOWAN-prijs! Er is al veel gedeeld, daar zijn wij als LOWAN heel blij mee, maar de collega’s die met de leerlingen werken nog veel meer!

Karin de Brabander had zichzelf uitgedaagd voor een challenge: elke dag in september nieuw materiaal te delen, waaronder kaartjes om zinnen mee te maken in de kleuren van ZIS. Kijk ook eens naar het thema boek school van Penny Rood. Of het werkboekje Amsterdam, staal groep 6 van Annemieke Koster. Leuk dat er zoveel gedeeld wordt én dat er zoveel nieuwe aanmeldingen zijn. We hebben meer dan 1000 leden in deze besloten community. Je hebt nog een kleine week de tijd om materiaal te delen, van wie zien we nieuw materiaal verschijnen?  Maandag 2 oktober a.s. maken we in de community de winnaar van de challenge bekend.

Deze community is alleen voor en door leerkrachten.

Vragen? Bel of mail gerust onze LOWAN helpdesk.

Heb jij ook lesmateriaal gemaakt dat je kan delen? Of nieuwsgierig wat iemand anders deelt? Kijk snel!

Deel deze pagina