main-logo
Agenda
Utrecht / Noord-Holland

Agenda

Regiobijeenkomst grammatica bij Wereld vol Woorden thematisch

Datum
16 november 2022 van 15.00 tot 17.00 uur, regio Noord-Holland, locatie Amsteltaal in Amstelveen

Tijdens de bijeenkomst neemt Hanna Kuijs je mee in hoe het leerstofoverzicht in elkaar zit en hoe je de lessuggesties kunt inzetten op een manier die past bij jou en bij jouw leerlingen. Je gaat onder andere aan de slag met de lessuggesties bij het eerstvolgende thema op jouw planning. De opbrengst hiervan kun je direct in de klas toepassen!

Kosten
Deelname aan deze regiobijeenkomst kost (slechts) € 25,00 per persoon.

Aanmelden is alleen mogelijk via de community

Meer informatie over deze bijeenkomst
Werk je met Wereld vol Woorden thematisch? Versterk je lessen met thematisch grammatica-aanbod! Wil je meer weten over hoe je in jouw lespraktijk met de lessuggesties en routines aan de slag kunt? Meld je dan nu aan voor de regiobijeenkomst!

Met betekenisvol, gedifferentieerd aanbod rondom NT2-grammatica haal je nog meer uit je thematische taalonderwijs. In deze regiobijeenkomst neemt Wereld vol Woorden auteur Hanna Kuijs je mee in het leerstofoverzicht grammatica dat is ontwikkeld bij de thema’s van Wereld vol Woorden. Na de workshop kun je direct in je klas aan de slag!

Leerstofoverzicht grammatica
Het leerstofoverzicht grammatica bij Wereld vol Woorden is ontwikkeld met collega’s uit het veld. De methodiek van Zien is Snappen vormt het uitgangspunt, aangevuld met andere bronnen. Het leerstofoverzicht bevat:

  • Een overzicht van welke grammaticale onderwerpen in welke thema’s aan bod komen;
  • Suggesties voor concrete activiteiten bij de thema’s, op drie niveaus: fundamenten (*), basis (**) en uitbreiding (***);
  • Suggesties voor routines om bij elk thema in te zetten.

Het leerstofoverzicht is gratis beschikbaar via de LOWAN community (kijk bij bestanden).

Noord-Holland/Utrecht

Deel deze pagina