main-logo
Agenda
Online

Agenda

Klankbordgroep Participatie van nieuwkomers in Multi-STEM project

online

Datum: 23 november 2022
Tijd: 15.30 tot 16.30 uur
Locatie: online

Heb je in je dagelijkse praktijk te maken met onderwijs aan kinderen die nieuwkomers zijn? Wil je dat zij zelf hun stem laten horen over hun eigen leren en ontwikkeling? Ben je benieuwd hoe de thuistaal van kinderen hierbij een rol speelt? Het project ‘Participatie van nieuwkomers in Multi-STEM’ betrekt kinderen in onderzoek zodat zij mee kunnen denken over het benutten van hun thuistaal op school, in wetenschapsmusea en thuis.

Meer informatie

Op basis van gesprekken en activiteiten met nieuwkomerskinderen hebben wij een handreiking ontwikkeld. De handreiking kan jou helpen om erachter te komen hoe kinderen die nieuw in dit land zijn, hun onderwijs hier ervaren. Wij leggen deze handreiking graag aan jou voor, omdat wij geïnteresseerd zijn in jouw mening over de handreiking en we jouw feedback, ideeën en voorbeelden mee willen nemen voordat de handreiking openbaar gemaakt wordt.

Aanmelden klankbordgroep

De klankbordgroep-bijeenkomst vindt op 23 november 2022 tussen 15.30 en 16.30 uur online plaats. Als je interesse hebt in deelname, stuur dan een e-mail naar Zahraa, e-mail zahraa.attar@hu.nl. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een digitale versie van de handreiking en een MS teams link.

Lees het eindverslag

 

Deel deze pagina